Werkt de CG methode ook voor mij?

In deze blog lees je voor wie de CG methode geschikt is. Hoe streng je de CG methode volgt is natuurlijk altijd aan jou.

cg methode curly girl methode geschikt voor iedereen steil krullen en slag haar

Geschikt voor iedereen

De curly girl methode heeft als basis het gebruiken van producten zonder schadelijke ingrediënten. Dit is voor iedereen natuurlijk veel beter. 

Daarom is de methode ook voor mensen met steil haar geschikt. Je kunt dan de styling achterwege laten, óf je komt er – net als ik – achter dat je tóch waves/krullen hebt.

De CG methode is geen wonder middel dat steil haar krullen geeft, dit moet echt al in jouw DNA zitten. Maar het haar op de verkeerde manier behandelen kan er wel voor zorgen dat het steil lijkt terwijl dit misschien niet is. Hier kom je tijdens het verzorgen van jouw haar op de juiste manier, achter.

Behandel jij jouw haar alsof het steil is maar heb je veel pluis / fluffyness? Dan kan het zomaar eens zo zijn dat je wavy of curly hair hebt!

Cut the crap

In de blog Wat is de CG methode nou écht? leg ik uit wat de curly girl methode nou eigenlijk is. Hierin lees je ook dat er veel onjuiste informatie te vinden is op het internet én op social media.

Soms hoor ik wel eens dat ‘de curly girl methode niet werkt’ voor iemand. Ik ben van mening dat de CG methode voor iedereen werkt. Je hebt dan alleen óf niet de juiste producten, óf niet de juiste technieken. Of beide niet 😉

Het is altijd makkelijk om te zeggen dat iets niet werkt, terwijl je het misschien zelf niet helemaal op de manier doet die bij jouw haar past. Twijfel je of alles wat je nu doet, wel geschikt is voor jou? Stuur dan even een berichtje of mail naar info@irisbabette.nl en ik help je graag.

Wil je graag alles leren over haarverzorging wat óók voor jou werkt? Zonder regels maar wel met keiharde feiten? Dan is de curly girl guide voor jou!

Heb je liever een persoonlijk advies? Dit kun je hier boeke

cg methode curly girl methode iris babette
Winkelwagen
Scroll naar boven