The Curly Kids Program

Het haar van (jonge) kinderen is anders dan het haar van oudere kinderen en volwassenen. In dit programma leer je alles wat het haar van jouw kind (0-12) nodig heeft, hoe je het verzorgt en hoe je een fijne stylingsroutine creëert (waarbij jouw mini ook geduldig blijft zitten).

Welke haareigenschappen heeft jouw kind jij écht? In The Curly kids Program beginnen we hier mee. Je komt hier niet achter door de welbekende testen te doen zoals de watertest of de stretchtest. Dus deze laten we achterwege.

Vanuit de haareigenschappen gaan we verder naar welke producten er bij het haar van jouw kind passen. Zonder dat je weet wat deze haareigenschappen zijn, wordt het erg lastig om geschikte producten te kopen.

In dit programma staat ook een overzicht met producten die kindvriendelijk en CG-proof zijn. Ook kun je zelf de ingrediënten checken door de ingrediëntenlijst in deze guide. 

In dit staat alleen informatie over het haar van kinderen (0-10 jaar). Je krijgt ook een overzicht met producten die geschikt zijn voor kinderen van deze leeftijd en een ingrediëntenlijst waardoor je ingrediënten op de verpakkingen kunt herkennen en hiermee kunt checken of het CG-proof is, of niet. 

Wil je graag ook alle informatie voor jouw eigen haar? Dan is The Curls Program perfect voor jou!

Winkelwagen
Scroll naar boven