The Curls Strategy: dé basis voor alle krultypes

In dit basis programma neem ik je stap voor stap mee om inzicht te krijgen in wat jouw haar nodig heeft, hoe je het verzorgt, styled en herstelt zodat je op een simpele manier jouw mooiste krullen of waves creëert, zonder veel gedoe en gekke trucjes maar door middel van exclusieve kennis.

Na dit programma heb je een duidelijk plan zodat je precies weet wat jouw haar nodig heeft en hoe je dit toepast.

Own your curls honey, they are like magic.

Herkenbaar?

Herkenbaar?

 • Je begrijpt niks van alle (tegenstrijdige) informatie op het internet waardoor je door de bomen het (krullen)bos niet meer ziet

 • Je begint net met het verzorgen van jouw krullen of je bent al een tijdje bezig en je wilt écht goed resultaat waar je trots op kunt zijn

 • Je probeert veel maar het resultaat laat vaak genoeg te wensen over

 • Je wilt weten wat het haar precies nodig heeft en wat je precies moet doen om het mooiste uit jouw haar te halen
Iris babette educatie

Dit programma is ontstaan omdat ik niet het resultaat kreeg wat ik wou, ondanks dat ik alles volgens de 'regeltjes' deed

In de afgelopen jaren dat ik curlies en wavies heb geholpen, kreeg ik veel vragen over hoé en wát je nou precies moet doen om mooie, gedefinieerde krullen/waves te krijgen.

Logisch, want we weten dat de styling erg belangrijk is om niet als fluffy balletje door het leven te gaan, maar er is meer dan alleen de styling en producten.

Waar anderen zich alleen maar focussen op producten en styling, focus ik éérst op iets anders: het écht leren kennen van jouw haar. Zolang je niet weet hoe jouw haar werkt en wat het nodig heeft, zul je altijd achter de feiten aan blijven lopen en nooit het mooiste resultaat krijgen. Steeds meer producten smeren en stylingsroutines uitproberen gaan je niet helpen naar jouw mooiste resultaat.

Maar hoe doe je dat nou op een goede en makkelijke manier?

Het lijkt soms onmogelijk om mooie, pluisvrije en stevige krullen te krijgen. Maar wat als ik jou zeg dat het wél mogelijk is. Als je de juiste keuzes maakt, precies weet wat jouw haar nodig heeft en hoe je het doet, zodat je jouw mooiste resultaat behaald én behoudt?

Ik heb alles in simpele tekst in het programma gezet. Zodat je later alles altijd weer terug kunt lezen en geen video’s hoeft door te spitten. Bij het uitvoeren van technieken staan er wel video’s zodat je deze direct mee kunt doen.

Met dit programma krijg je veel nieuwe inzichten, creëer jij jouw mooiste krullen/waves en bespaar je veel tijd, energie, geld en frustratie.

ZIJ GINGEN JE VOOR

review basisprogramma ib

STOP MET AANKLOTEN EN START MET DIT:

In de afgelopen jaren heb ik 3000+ mensen met krullen en waves geholpen. In dit programma leer je mijn exclusieve visie op (krullend) haar waardoor jij het allerbeste uit jouw krullen/waves haalt:

 • Je gaat dingen herkennen waardoor je precies weet wat je haar op dat moment nodig heeft: hierdoor heb je geen last meer van pluizige en uitgezakte krullen

 • Omdat jij jouw haar zo goed kent, weet je precies wat het resultaat is als je iets doet en ben je niet onnodig veel tijd kwijt aan dat wat toch niet werkt

 • Je voelt je zelfverzekerder en je bent niet gevoelig voor bepaalde verkooppraatjes omdat jij weet hoe het haar echt werkt

 • Jouw haarroutine wordt net zo makkelijk als tandenpoetsen: je doet het gewoon, zonder er over na te denken

Voor wie?

 • Voor alle krultypes (2a-4c)
 • Voor mensen die net beginnen met het verzorgen van hun natuurlijke haar en niet het wiel zelf willen uitvinden
 • Voor mensen die al een tijd bezig zijn en niet meer willen aankloten
 • Niet voor mensen met steil haar
Tertiary Logo Creme (1)

Waarom dit programma uniek is

Dit programma is gemaakt op basis van exclusieve informatie

Je kunt tegenwoordig overal cursussen vinden, maar deze is uniek omdat het mijn eigen informatie bevat. Mijn exclusieve kennis is opgedaan door eigen onderzoeken en jarenlange ervaring. Ik loop niet met het internet of met social media mee maar ik heb mijn eigen visie door het onderzoeken van hoe het haar echt werkt.

Direct en onbeperkt toegang

Je betaalt eenmalig voor de toegang tot dit programma: de toegang blijft onbeperkt geldig. Je volgt en bekijkt het programma in je eigen tempo. Wanneer ik zelf iets nieuws ontdek, wil ik dit met je delen en komt dit ook in het programma. Dit programma blijft dus up to date!

Ik leer je focussen op het echte resultaat dat je wilt: een (makkelijke) routine die in jouw leven past én het mooiste resultaat

Ik focus niet alleen op de producten en de styling, deze 2 bepalen maar voor 50% van het resultaat. Wanneer jij je alleen daar op focust, kom je er vroeg of laat achter dat je ‘iets’ mist. Ik leer je daarom hoe en waarom iets werkt en wat je te doen hebt om het resultaat te bereiken dat jij graag wilt. Laten we samen het beste uit jouw haar halen!

Winkelwagen
Scroll naar boven