Over mij

Vroeger liet ik één keer per jaar mijn haar knippen omdat ik lengte belangrijk vond. Het moest zo lang mogelijk. De kwaliteit van het haar boeide me op dat moment niet, zolang het maar lang was.

Terwijl ik opgroeide in een omgeving met veel kennis over het haar, stijlde ik toch mijn haar dagelijks met de stijltang. Vaak zelfs zonder een heatprotector.

In 2017 besloot ik (na dat ik al een paar jaar niet meer had gestijld) dat het anders moest en kwam ik de CG methode tegen. Maar ik kreeg nooit het resultaat die ik graag wilde. Het werd ontzettend zacht omdat ik dacht dat mijn haar laag poreus was en daarom geen proteïne nodig had. Ik deed toch alles volgens de regeltjes? Waarom ziet het er dan niet uit?

Sindsdien verdiep ik mij in alles wat met (krullend) haar te maken heeft. Door eigen onderzoeken heb ik veel exclusieve kennis opgebouwd die ik al een aantal jaren met heel veel liefde en passie doorgeef aan mijn klanten, kappers en volgers op Insta.

Je leert bij mij niet de standaard dingetjes over jouw haar die je overal wel kunt vinden maar veel exclusieve kennis en ervaring waar jij direct mee aan de slag kan. Naast het helpen van klanten en volgers, geef ik (gecertificeerde) trainingen aan kappers en docenten/leerlingen op kappersopleidingen.

Mijn missie is dan ook om deze kennis door te geven aan jou, zodat jij het verschil maakt in jouw eigen krullen of waves, maar ook in dat van je kinderen, familie en vrienden.

Winkelwagen
Scroll naar boven