Zie je door alle bomen het (krullen)bos niet meer?

Het verzorgen en stylen van krullen & waves kan lastig zijn als je net begint. Daarom heb ik speciaal voor jou mijn online aanbod gecreëerd. In mijn online aanbod staan alle mini trainingen, stappenplannen en lijsten die je nodig bent voor jouw mooiste krullen/waves.

Hieronder neem ik je mee in de eerste 2 stappen naar jouw mooiste en gezondste krullen/waves. Na deze stappen kijk je of je jouw resultaten nog wilt verbeteren of dat je nu al tevreden bent. Wat voor jou de beste vervolgstap is na deze 2 stappen is erg persoonlijk.

Twijfel je over wat voor jou nou het beste is? Stuur mij een mailtje naar info@irisbabette.nl en ik kijk met je mee.

stap 1.

Haareigenschappen

Achterhaal de haareigenschappen van jouw haar. Dit is de essentiële eerste stap naar jouw mooiste en gezondste krullen/waves.

STAP 2.

Proteïne en moisture

De perfecte balans tussen proteïne en moisture is belangrijk om jouw haar sterk en gehydrateerd te houden.

Winkelwagen
Scroll naar boven