Materialen

De haarklemmen en de Fay kam zijn gemaakt van Cellulose Acetaat. Je kunt dit materiaal herkennen van de montuur van een bril. Cellulose Acetaat is biologisch afbreekbaar en is anti-allergisch.

De waterspray & borstels zijn van plastic en gaan lang mee waardoor het zo milieu vriendelijk mogelijk blijft. De waterspray wordt voor verzending getest om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Daarom kan het zijn dat je de waterspray ontvangt met minimaal water. De waterspray kun je het beste los van elkaar (het spray gedeelte & de fles) opbergen om schimmelvorming te voorkomen.

Alle satijnen items zijn gemaakt van Polyester satijn. Satijn is geen materiaal maar een weeftechniek. Onze satijnen items zijn gemaakt van Polyester satijn Polyester satijn neemt geen huid- & haarproducten op in tegenstelling tot bijvoorbeeld Katoen satijn. Zo blijven je producten zitten waar ze horen en wordt het zo min mogelijk opgenomen door bijvoorbeeld je kussensloop.

Alle skincare tools zijn gemaakt van 100% echte edelsteen van hoge (AAA) kwaliteit. Er zijn verschillende edelstenen met verschillende werkingen, deze staan bij elk artikel vermeld. Veel skincare tools zoals de Gua Sha & de gezichtsroller die je bijna overal kunt vinden, zijn gemaakt van plastic of glas en niet van een echte edelsteen. Het is belangrijk dat je beauty tool van een echte edelsteen is gemaakt omdat je hier meer resultaat mee boekt en omdat elke edelsteen zijn eigen werking heeft.

Vergeet niet je skincare tools eens in de zoveel tijd energetisch te reinigen & op te laden met bijvoorbeeld Seleniet. In onze blogs lees je hier meer over.

Winkelwagen
Scroll naar boven