Mini trainingen

In de mini training leer je alles over jouw haar. De belangrijkste zijn (stap 1) de Haareigenschappen achterhalen & (stap 2) Proteïne en moisture. Wanneer je beide hebt gehad, kun je er voor kiezen om het haar nog verder te verbeteren met diverse andere mini trainingen. Naast de mini trainingen zijn er ook stappenplannen, lijsten en workshops voor krullen en waves (krultype 2-4).

mini training - stap 1

Haareigenschappen

Achterhaal de haareigenschappen van jouw haar. Dit is de essentiële eerste stap naar jouw mooiste en gezondste krullen/waves.

mini training - stap 2

Proteïne & moisture

De perfecte balans tussen proteïne en moisture is belangrijk om jouw haar sterk en gehydrateerd te houden.

mini training

Beschadigd haar

Haar dat beschadigd is door hitte tools, door het ontkleuren of door overmatige blootstelling aan de zon kan in veel gevallen nog worden hersteld.

mini training

Haaruitval

Haaruitval kan door veel verschillende oorzaken komen. In deze mini training wordt geen medisch advies gegeven.

mini training

De hoofdhuid

Gezond en mooi haar, begint bij een gezonde en schone hoofdhuid. Ontdek wat je doet tegen een droge, vette en jeukende hoofhuid.

mini training

Build up

Build up is het letterlijk opstapelen van producten en lichaamseigen oliën en talg. Ontdek hoe je dit voorkomt en verwijderd.

mini training

Styling

De styling en de stylingstechnieken kunnen soms wat moeilijk lijken, maar met deze mini training kan iedereen dit.

mini training

Föhnen

Föhnen is vaak het minste ‘klusje’, maar geeft wel het allerbeste resultaat – zolang je maar de juiste techniek gebruikt.

mini training

Refreshen

Je hoeft in de ochtend niet 2 uur eerder er uit om het hele riedeltje weer opnieuw te doen. Ontdek hoe jij jouw haar refresht.

mini training

Pluis

Pluis komt heel veel voor bij curlies en wavies, maar gelukkig is hier heel vaak wat tegen te doen, zonder te veel poespas.

mini training

Uitzakkende krullen

Uitgezakte krullen of waves? Ontdek hoe je hier vanaf komt in deze mini training. Spoiler: een kilo gel gaat je niet verder helpen.

Winkelwagen
Scroll naar boven